Най-малко трима души са загинали, а други трима са в критично

...
Най-малко трима души са загинали, а други трима са в критично
Коментари Харесай

Най-малко трима загинали при стрелби в Марсилия

Най-малко трима души са починали, а други трима са в сериозно положение, след три стрелби през нощта в северни квартали на френския град Марсилия, където наркотрафикът е проблем, заяви през днешния ден полицията, представена от Франс прес.

В резултат на насилието са потърпевши още пет индивида, само че положението им не е сериозно съгласно силите на реда. Разследването е поверено на следствието.

С трите смъртни случая от нощес жертвите в Марсилия от началото на годината доближават 13, съгласно преброяването на Агенция Франс Прес, най-много поради трафика на опиати в работническите квартали на втория град на Франция, които наранени от бедността, безработицата и дрогата.

И тримата убити са мъже, на към двайсет години.

Първата пукотевица почнала към среднощ в 15-и регион на града. Тя е последвана от втора, в близост оттова, от другата страна на автомагистрала А7, в регион, който също е една от горещите точки на наркотрафика, довели до няколко уреждания на сметки тази година, на фона на битки за територия.

При първата престрелка са регистрирани първите два смъртни случая през нощта. При тези две престрелки бяха ранени и шестима души, един от които е в сериозно положение.

Малко преди 1 ч. след среднощ във 2-ри регион на Марсилия избухва трета пукотевица. Една жертва, изумена от патрон, е оповестена за мъртва, а други двама души са в сериозно положение.

От началото на 2023 година в Марсилия вече се случиха няколко набези с огнестрелно оръжие, като през март се следи видимо ускорение. 
По данни на прокуратурата 2022 година е била изключително смъртоносна за региона на Буш дю Рон, с 32 жертви на убийства, свързани с банди, 28 от които - в Марсилия.

Така е бил усъвършенстван мрачният връх от 2016 година, когато прокуратурата е преброила 31 жертви на този тип закононарушения в района.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР